عصاره گیر اوریکس مدل SJ-5512
شاید بسیاری از ما ، اسم عصاره گیر را به ندرت شنیده باشیم و با کارکرد آن آشنا نباشیم.عصاره گیر یا آبمیوه گیری آهسته چند ویژگی اساسی دارد که آن را از آبمیوه گیری ها ی معمولی ممتاز می کند.
- طبق گزارش محققین ، وقتی که میوه با وسیله ی فلزی بریده شود ، نیمی از ویتامین خود را از دست می دهد . ولی عصاره گیر این کار را با له کردن میوه انجام می دهد و به همین علت در عصاره گیر گرفتن آبمیوه به آرامی صورت می گیرد.
- عصاره گیر با دقت بالایی که دارد ، تفاله ها را به صورت کامل از آبمیوه جدا می کند و یک آبمیوه ی خالص تحویل می دهد.
- آبمیوه ای که عصاره گیر تهیه می کند ، آبمیوه ی با پالپ است.
- شاید دیده باشید که وقتی آبمیوه را با دستگاه های معمولی می گیرید ، بعد از مدتی به دو قسمت آب و تفاله مجزا در می آید. آبمیوه ای که عصاره گیر می گیرد این عیب را ندارد.
- قدرت ۲۵۰ وات
- ۴۰ الی ۶۵ دور در دقیقه
- بدون نیاز به تکه کردن
- دهانه ورودی ۸۳ میلی متر
- عملکرد ایمنی دکمه مغناطیسی
- مخزن جمع آوری تفاله
- کم صدا
- عملکرد برگشت (Reverse)
- بیشترین زمان کارکرد ۳۰ دقیقه
- دفترچه راهنمای فارسی
جهت خرید محصول اینجا کلیک فرمایید.
:: برچسبها:
آبمرکبات ,
آبمیوه گیری ,
مرکبات ,
آب انار گیری ,
عصاره گیر ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0